Пороми та круїзи між Швецією та Польщею

Є багато пасажирських і вантажних поромів, які сполучають Польщу зі Швецією. Перетин між Польщею та Швецією на поромі набагато швидший, ніж по суші через Данію. Важливими поромними портами Польщі є Гданськ, Гдиня та Свіноуйсьце. У Швеції пороми відправляються до Польщі з портів Треллеборг, Істад, Карлскруна та Нюнесхамн (Стокгольм). Деякі пороми між Польщею та Швецією призначені лише для пасажирів, які подорожують транспортними засобами.

Швеція добре сполучена з Польщею за допомогою поромів, які сполучають основні шведські та польські порти.
Швеція добре сполучена з Польщею за допомогою поромів, які сполучають основні шведські та польські порти.

Факти + цифри

Активні поромні маршрути 4+ (Див. Нижче)
Основні поромні оператори 4 - Unity Line, Polferries, TT-Line, Stena Line (Див. Нижче)
Переїздів за день 16+

Поромні маршрути

Маршрут Примітка
Істад – Свіноуйсьце Керується Unity Line і Polferries з кількома відправленнями в кожному напрямку щодня. Життєздатна альтернатива доїзду до Німеччини зі Швеції, оскільки Свіноуйсьце розташоване на кордоні з Німеччиною.
Нюнесхамн (Стокгольм) до Гданська Це єдиний маршрут, який обслуговує Polferries, що з’єднує Польщу з районом Стокгольма. Нюнесхамн знаходиться всього в 50 км на південь від Стокгольма.
Треллеборг – Свіноуйсьце TT-Line з’єднує Треллеборг зі Свіноуйсьце кількома відправленнями щодня. Загальний час проходження 6-7 годин.
Карлскруна – Гдиня Лінія Stena з’єднує Карлскруну з Гдинею та більшим регіоном «Труймісто» в Польщі. Щодня пропонується 2-3 вильоти, зазвичай також пропонується нічний варіант.

Оператори поромів

Існує щонайменше чотири поромні оператори, які пропонують поромне сполучення між Польщею та Швецією. Поточними поромними операторами між Швецією та Польщею є Unity Line, Polferries, TT-Line і Stena Line. Польські поромні оператори (Unity Line і Polferries) мають сильні позиції на ринку, але доступні й інші. Що стосується умов на борту, ви знайдете великий діапазон залежно від маршруту та запропонованого судна. Між Швецією та материковою Європою рухається великий обсяг вантажних перевезень, тому ви побачите, що велика увага приділяється водіям вантажівок і клієнтам вантажів.


Інші Балтійські поромні маршрути


Пошук квитків на пором

Маршрути, згадані на цій сторінці, можна забронювати безпосередньо через FerryScan! Ми допоможемо вам на кожному кроці процесу бронювання.

Шукайте подорожі тут
Логотип Ferry Scan
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more