Пороми та круїзи між Данією та Швецією

Зараз між портами Данії та Швеції курсують чотири регулярні пороми. Завдяки Ересуннському мосту між Данією та Швецією зазвичай менше поромного сполучення порівняно з іншими країнами Балтійського моря. Якщо ви їдете до/з північної Данії, пором між Фредеріксгавном і Гетеборгом може значно заощадити час. Найпопулярніший маршрут — між Гельсінгьором (Данія) і Гельсінгборгом (Швеція), який займає короткий 20 хвилин перетину протоки довжиною 5 км (3 милі). Інші маршрути пролягають між Фредеріксгавном і Гетеборгом, Гренаа і Хальмстадом, а також Борнхольмом і Істадом. Популярними поромними операторами є Stena Line, Bornholmslinjen і Øresundslinjen.

Карта, на якій показано діючі пороми між Данією та Швецією
Карта, на якій показано діючі пороми між Данією та Швецією

Факти + цифри

Активні поромні маршрути 4 - дивіться нижче
Основні поромні оператори Stena Line, Bornholmslinjen, Øresundslinjen
Переїздів за день 10+

Поромні маршрути

Маршрут Примітка Інформація про бронювання
Грена - Хальмстад Популярне місце на борту поромів Stena Line, де для подорожі зазвичай потрібен автомобіль. Зазвичай є два відправлення порома на день у кожному напрямку, подорож триває від чотирьох до п’яти годин.
Фредеріксхавн - Гетеборг Швидкий (3 години 30 хвилин) поромний маршрут між двома країнами від лінії Stena, також потрібен транспортний засіб (пішохідні пасажири заборонені). Зазвичай є щонайменше три пороми на день у кожному напрямку, у літні місяці можливе більше.
Борнхольм - Істад Bornholmslinjen перевозить між Борнхольмом і Істадом за 1 годину 20 хвилин. Кількість відправлень поромів на день зазвичай становить чотири, з ранку до вечора.
Helsingør - Helsingborg Місцевий цілодобовий транспорт між однойменними містами Данії та Швеції всього за 20 хвилин. Квитків дуже багато. Також включає вантажні перевезення. Оператором є Øresundslinjen, частина тієї ж компанії, що й Bornholmslinjen.

Оператори поромів

Поромні оператори, що працюють між Данією та Швецією, дуже великі за розміром і обсягом. Stena Line є найбільшим оператором, з найбільшою кількістю маршрутів і найбільшими кораблями. Bornholmslinjen є меншим оператором з єдиним маршрутом між Борнхольмом і Істадом. Øresundslinjen здійснює короткий 20-хвилинний переїзд між Гельсінгером і Гельсінгборгом.

Поширені запитання

Скільки поромів існує між Данією та Швецією?

Наразі існує чотири регулярних пороми між Данією та Швецією, причому найпопулярнішим маршрутом є між Гельсінгером і Гельсінгборгом.

Які існують поромні маршрути між Данією та Швецією?

Поромні маршрути між Данією та Швецією пролягають між Гельсінгьором і Гельсінгборгом, Фредеріксхавном і Гетеборгом, Гренаа і Хальмстадом, а також Борнгольмом і Істадом.

Які поромні оператори між Данією та Швецією?

Нинішні поромні оператори між Данією та Швецією: Stena Line, Bornholmslinjen та Øresundslinjen.


Інші Балтійські поромні маршрути


Пошук квитків на пором

Маршрути, згадані на цій сторінці, можна забронювати безпосередньо через FerryScan! Ми допоможемо вам на кожному кроці процесу бронювання.

Шукайте подорожі тут
Логотип Ferry Scan
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more