Пороми та круїзи між Німеччиною та Швецією

Німеччина та Швеція добре сполучені пасажирськими та вантажними поромами. Існує щонайменше чотири регулярні поромні маршрути, що з'єднують Німеччину та Швецію. У Німеччині пороми відправляються з портів Кіль, Любек (Травемюнде) і Росток. У Швеції пороми відправляються з Гетеборга, Мальме і Треллеборга. Пором із Німеччини до Швеції може бути швидшим і зручнішим способом, ніж їхати через Данію. Багато поромів пропонують нічні відправлення, що робить їх надзвичайно зручними.

Північну Німеччину з південною Швецією сполучає багато поромів.
Північну Німеччину з південною Швецією сполучає багато поромів.

Факти + цифри

Активні поромні маршрути 4+ (Див. Нижче)
Основні поромні оператори 3 - Stena Line, Finnlines і TT-Line
Переїздів за день 16+

Поромні маршрути

Маршрут Примітка
Росток - Треллеборг Один з найпопулярніших маршрутів між Німеччиною та Швецією. Між лініями Stena та TT-Line є багато відправлень протягом дня та ночі.
Кіль – Гетеборг Нішовий маршрут, що з’єднує Кіль із другим за величиною містом Швеції. Stena Line обслуговує цей маршрут щоденним нічним поромом. У години пік до маршруту можна додати другий пором, який відправляє два відправлення на день у кожному напрямку.
Любек/Травемюнде – Мальме Finnlines сполучає Любек (гавань Травемюнде) з Мальме з 2-3 відправленнями на день у кожному напрямку. Цей маршрут дуже орієнтований на водіїв вантажів і вантажівок, хоча також вітаються звичайні пасажири. Мальме розташоване з іншого боку Ересуннського мосту від Копенгагена.
Любек/Травемюнде – Треллеборг Обслуговується TT-Line з кількома щоденними відправленнями.

Оператори поромів

Основними поромними операторами між Німеччиною та Швецією є Stena Line, Finnlines і TT-Line. Досвід на борту може сильно відрізнятися залежно від конкретного маршруту, пори року та судна. Загалом поромні маршрути між Фінляндією та Швецією є більш утилітарними порівняно з іншими маршрутами в Балтійському морі.


Інші Балтійські поромні маршрути


Пошук квитків на пором

Маршрути, згадані на цій сторінці, можна забронювати безпосередньо через FerryScan! Ми допоможемо вам на кожному кроці процесу бронювання.

Шукайте подорожі тут
Логотип Ferry Scan
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more