Пороми та круїзи між Швецією та Естонією

Є регулярні пасажирські та вантажні пороми з району Стокгольма до естонських портів Таллінна та Палдіскі. Пороми зі Стокгольма відправляються з центру міста, а також із сусіднього порту Капельскяр. Kapellskär знаходиться приблизно в 90 км на північ від самого Стокгольма. Усі пороми з Палдіскі потребують автомобіля (велосипед також вважається транспортним засобом). Для пасажирів без транспортного засобу є варіант, який обслуговує Tallink-Silja, з центру Стокгольма до Таллінна напряму. Інші поромні оператори запропонували маршрут Стокгольм – Таллінн на сезонній основі (наприклад, Viking Line), хоча зараз єдиним варіантом є Tallink-Silja.

Є кілька маршрутів з Таллінна та Палдіскі до району Стокгольма у Швеції.
Є кілька маршрутів з Таллінна та Палдіскі до району Стокгольма у Швеції.

Факти + цифри

Активні поромні маршрути 2 - дивіться нижче
Основні поромні оператори DFDS і Tallink-Silja
Переїздів за день 3

Поромні маршрути

Маршрут Примітка Інформація про бронювання
Капельскяр до Палдіскі Експлуатується DFDS і Tallink-Silja для вантажних автомобілів і пасажирів з транспортними засобами. Цей поромний маршрут зручний для тих, хто подорожує на автомобілях, оскільки міста Палдіскі та Капельскяр розташовані далеко від Таллінна та Стокгольма.
Стокгольм – Таллінн Цілий рік експлуатується Tallink-Silja та іноді Viking Line, також за сезонним попитом. Пороми зі Стокгольма до Таллінна зазвичай роблять коротку зупинку на Аландських островах. На момент написання цього порома курсує через день, хоча влітку частота зазвичай щоденна.

Оператори поромів

Ви побачите, що варіанти порома з Таллінна та Стокгольма будуть найзручнішими з точки зору пасажира. Однак, залежно від того, що ви шукаєте (наприклад, водії вантажівок), кращими можуть бути легкі вантажні пороми, що відправляються з Палдіскі та Капельскяр.

Поширені запитання

Скільки поромів між Швецією та Естонією?

Є два основних маршрути між Швецією та Естонією: зі Стокгольма до Таллінна та з Капелльскара до Палдіскі. І Капельскяр, і Палдіскі знаходяться дуже близько до столиць Стокгольма та Таллінна.

Чи є пором зі Стокгольма до Таллінна?

Зараз існує один пором із Стокгольма до Таллінна напряму, яким керує Tallink-Silja. Інші оператори, такі як Viking Line, час від часу пропонують цей маршрут.

Які оператори поромів відправляються до Швеції з Естонії?

З Естонії наразі до Швеції прямують два поромні оператори: DFDS і Tallink-Silja.


Інші Балтійські поромні маршрути


Пошук квитків на пором

Маршрути, згадані на цій сторінці, можна забронювати безпосередньо через FerryScan! Ми допоможемо вам на кожному кроці процесу бронювання.

Шукайте подорожі тут
Логотип Ferry Scan
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more